Introductie van de nieuwe CenEnergy mobiele app: sneller, strakker en gebruiksvriendelijker!

Bij CenEnergy zijn we toegewijd om voorop te lopen in het creëren van een naadloze en efficiënte EV-laadervaring voor onze klanten. Vandaag zijn we verheugd om de lancering van onze recent bijgewerkte mobiele applicatie aan te kondigen, die niet alleen een frisse, nieuwe look heeft, maar ook boordevol verbeterde functies zit om uw EV-laadervaring nog beter te maken. 

 

Een frisse nieuwe look 

Een van de meest opvallende veranderingen in onze bijgewerkte app is de complete rebranding om onze nieuwe logo en bedrijfsstijl te weerspiegelen. We hebben de app ontworpen met een strakke, moderne esthetiek die aansluit bij onze visie op innovatie en duurzaamheid. De gebruikersinterface is nu intuïtiever en visueel aantrekkelijker, waardoor het gemakkelijker is om door de app te navigeren en toegang te krijgen tot de functies die u nodig heeft. 

 

Verbeterde prestaties 

Snelheid is cruciaal, vooral wanneer u onderweg bent. We hebben de prestaties van de app aanzienlijk verbeterd, waardoor deze sneller en responsiever is. Of u nu op zoek bent naar het dichtstbijzijnde laadstation of uw laadsessie opvolgt, u zult het verschil merken in hoe snel en soepel de app werkt. Geen wachttijden meer – ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. 

 

Verbeterde gebruikerservaring 

We hebben naar uw feedback geluisterd en talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat onze app zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Enkele van de nieuwe functies zijn: 

  • Geoptimaliseerde navigatie: We hebben de lay-out van de app vereenvoudigd, waardoor het gemakkelijker is om te vinden wat u zoekt. Of u nu een nieuwe gebruiker bent of een trouwe klant, de gestroomlijnde navigatie helpt u bij het vinden van stations, het starten van een laadbeurt en het eenvoudig toegang krijgen tot uw accountgegevens. 
  • Gedetailleerde stationsinformatie: Krijg uitgebreide informatie over elk laadstation, inclusief beschikbaarheid, laadsnelheden en prijzen. Het plannen van uw laadstops was nog nooit zo eenvoudig. 
  • Real-time updates: Blijf op de hoogte met real-time updates over de status van laadstations, beschikbaarheid en onderhoudsactiviteiten. U weet altijd welke stations klaar zijn voor gebruik. 
  • Gepersonaliseerde ervaring: De app biedt nu een meer gepersonaliseerde ervaring door uw voorkeuren en vaak bezochte stations te onthouden. Uw reis met CenEnergy is precies op maat gemaakt voor u. 
  • Start en betaal uw laadsessies:  Gebruikers kunnen nu hun laadsessies starten en betalen direct via de mobiele app. Deze nieuwe functie stroomlijnt het proces, waardoor het gemakkelijker en efficiënter wordt om uw voertuig onderweg op te laden. 

 

Waarom deze veranderingen belangrijk zijn 

De verbeteringen aan onze mobiele app gaan niet alleen over esthetiek of snelheid. Ze weerspiegelen onze toewijding om de best mogelijke ervaring aan onze klanten te bieden. Elektrische voertuigen zijn de toekomst, en we willen deze overgang zo soepel mogelijk voor u maken. Door onze technologie en diensten voortdurend te verbeteren, streven we ernaar de groeiende gemeenschap van EV-bestuurders te ondersteunen en bij te dragen aan een duurzamere wereld. 

 

Doe met ons mee op deze reis 

We nodigen u uit om de nieuwe CenEnergy-app te downloaden en zelf deze spannende veranderingen te ervaren. Of u nu een dagelijkse forens bent, een langeafstandsreiziger, of gewoon de voordelen van het rijden in een elektrisch voertuig verkent, onze app is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en uw laadervaring probleemloos te maken. 

 

Bedankt dat u een gewaardeerd lid bent van de CenEnergy-gemeenschap. 
Samen rijden we naar een schonere, groenere toekomst. 

Download vandaag nog de nieuwe CenEnergy-app en zet de volgende stap in uw EV-reis! 

Blijf opgeladen en blijf op de hoogte voor meer updates van CenEnergy. 


Belfius zet volop in op versnelde uitrol van on-site laadpunten in België dankzij partner CenEnergy