Over ons

"Maximale toegevoegde waarde creëren voor de infrastructuureigenaar en de consument"
IMAGINE: Co-Creatie business model
SMART: Connectivity
CHARGING: Electrification


CenEnergy combineert een eigen ontwikkelde productlijn van hoogstaande Belgische kwaliteit, duurzaam (geen plastics), betrouwbaar (high end componenten) en premium design met daarenboven geheel omvattende services.
Wij onderscheiden ons door onze praktijkervaring en opgebouwde expertise in de wereld van elektrische mobiliteit en ICT.
We zijn volledig eigenaar van concept over productie tot nazorg en zijn zo in staat om projecten van A tot Z uit te voeren, te beheren en laten onze klanten toe om de opvolging transparant mee te volgen.

"Wij geloven in het optimaliseren van uw energie-efficiëntie door het connecteren van al uw apparaten. 360° energiediensten met betrekking tot e-mobiliteit."

We leveren vandaag een gebruiksvriendelijk en netwerk-geïntegreerd systeem met allesomvattende service omtrent hernieuwbare energie.
Hierdoor is het mogelijk om slim op te laden: op de juiste plaats, op de juiste tijd en met de juiste hoeveelheid energie.
Onze laadoplossingen zijn future proof, waardoor zowel opladen als leveren van energie mogelijk is.

We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we doelgericht inspelen op de laatste ontwikkelingen en u nog beter van dienst zijn door onze services en producten aan te passen aan de noden van morgen.