IMAGINE.SMART.CHARGING.

Onze missie

Devices Wallbox Online Enkel Model DOMIA Vaste kabel Type 1 of Type 2

Wij geloven in het optimaliseren van uw energie-efficiëntie door het connecteren van al uw apparaten. 360° energie diensten met betrekking tot e-mobiliteit.

Team CenEnergy

Wat wij u bieden

a clock

LAADINFRASTRUCTUUR

CenEnergy levert laadinfrastructuur voor voor auto's, moto's, bestelwagens en vrachtwagens aan particulieren, bedrijven en openbare instellingen. Onze modellen gaan van eenvoudige wallboxes tot intelligente laadpunten. Onze laadpunten zijn verbonden met een online BackOffice voor het gedetailleerd opvolgen van uw verbruik.

a gift

LAADPAS

Met de CenEnergy laadpas kan u uw voertuig opladen in Europa. CenEnergy biedt een split billing functie die het verbruik per laadbeurt automatisch registreert en factureert aan bijvoorbeeld de werkgever. Deze functie is van toepassing op al onze laadpunten.

a support

SMART HOME

Met Smart Home stelt CenEnergy een lokaal Smart Grid voor. Deze technologie regelt de energie tussen uw zonnepanelen, uw elektrisch voertuig en/of uw thuisbatterijen. Smart Home is ook een slimme sturing van andere verbruikers, zoals uw licht, verwarming, domotica etc.

a clock

THUISBATTERIJ

De thuisbatterij slaat hernieuwbare energie die overdag opgewekt wordt op. Wanneer energie van het net het duurst is, levert de thuisbatterij de overdag opgeslagen energie. Dit drukt uw energiekost aanzienlijk. U kan uw thuisbatterij gebruiken om uw elektrische wagen op te laden, en om uw hele woning te voorzien van hernieuwbare energie.

Feiten

0

Completed

projects

0

Happy

customers

0

Total Clients

Chargers

0

Charger Coverage

Europe

© 2017 - CenEnergy - Imagine.Smart.Charging. - Algemene Voorwaarden