Laadpaal kopen

  • Compacte designs met maximaal rendement
  • Programmeer zelf uw laadmomenten
  • Thuisbatterij om energie op te slaan

Wat wij u kunnen bieden

a clock

LAADINFRASTRUCTUUR

CenEnergy levert laadinfrastructuur voor auto's, moto's en fietsen aan bedrijven, particulieren en openbare instellingen. We stellen verschillende modellen ter beschiking gaande van een eenvoudige wallbox tot intelligente laadpunten, zoals laadpalen met 1 of 2 laadpunten die online in verbinding staan met een backoffice voor het opvolgen van het verbruik.

a gift

LAADPAS

Met behulp van de CenEnergy laadpas kan u uw voertuig opladen in Europa. CenEnergy biedt eveneens de mogelijkheid om door middel van een split billing functie het verbruik per laadbeurt automatisch te registreren en door te factureren aan bijvoorbeeld de werkgever ongeacht of het privaat of publiek laden betreft.

a support

SMART HOME

Met Smart Home stelt CenEnergy een lokaal smart grid voor. Het is een technologie dat CenEnergy u kan leveren om de energie te regelen tussen bijvoorbeeld uw zonnepanelen, uw stekker-auto en/of uw thuisbatterijen, maar ook een slimme sturing kan zijn van de andere verbruikers thuis (licht, verwarming enz, domotica).

a clock

THUISBATTERIJ

Via de thuisbatterij kan hernieuwbare energie die overdag opgewekt wordt opgeslagen worden. Op deze manier kan 's avonds de gestockeerde energie afgegeven worden zodat uw energiekost naar beneden kan gebracht worden. Via deze thuisbatterij kan u niet enkel uw elektrische wagen opladen, maar kan u zelfs de gehele woning voorzien van opgeslagen, hernieuwbare energie.

Neem nu direct contact op!

Velden met * zijn verplicht